Vopsitorii epoxidice - suprafete orizontale si verticale.

  • Exemplu de textura fina.

  • Exemplu de textura pronuntata.

Vopsitoriile epoxidice se aplica in spatiile in care este necesara o igiena sporita si in care este un trafic usor. Acestea au un aspect lucios, cu textura fina sau pronuntata si se ralizeaza prin aplicarea a doua sau mai multor straturi de rasina epoxidica pentru a proteja suprafetele si pentru a crea un aspect estetic al suprafetelor.

Stratul de finisaj epoxidic extinde durata de viata a suportului creand o bariera impotriva umiditatii formand un sistem de protecție mult mai durabil decât oricare alta acoperire. Vopsitoriile epoxidice se realizeaza atat pe suprafete orizontale cat si verticale.

Vopsitoriile epoxidice reprezinta un finisaj lucios care reflectă o proportie mai mare de lumina, creand impresia unui spatiu mai luminos si mai mare. Acest tip de vopsitorii se realizeaza in camp continuu (fara rosturi sau intreruperi).Suprafetele pe care s-a aplicat finisajul din rasina epoxidica devin rezistente la atacul microorganismelor, iar daca acestea sunt curatate si dezinfectate frecvent nu permit dezvoltarea bacteriilor sau microorganismelor care pot provoca diverse boli.

Rasinile epoxidice dupa intarire au proprietatea de a creste duritatea suprafetelor, acestea devenind mai rezistente si usor de curatat. Rasinile epoxidice au proprietati speciale. Suprafetele pe care se aplica acestea vor deveni mai rezistente la apa, pete, uleiuri, compusi chimici, etc.

  • Vopsitorii epoxidice pardoseli.

  • Vopsitorii epoxidice pereti.

ROMPARD - pardoseli epoxidice
Calea Moldovei 213, Bacau
0722.999.040, 0334.401.240