Reparatii si injectii cu rasina epoxidica

Mortarul epoxidic este un mortar pe baza de rasini epoxidice, fara continut de solvent, cu intarire mult mai rapida decat a sapelor pe baza de ciment, cu aderenta buna, durabile, aplicabile pe mai multe tipuri de substraturi. Este un produs usor de aplicat si rezistent, ceea ce il face alegerea ideala in acoperirea si repararea oricaror substraturi.

Rasina de injectie este utilizata pentru injectarea fisurilor din asfalt, betoane si sape de ciment, pentru injectarea sapelor ce reprezinta goluri dedesupt si a pardoselilor din beton.
Metoda consta in injectarea cu mare presiune de materiale special concepute sa lipeasca betonul (rasina epoxidica) sigiland locul unde sunt injectate. Injectarea se realizeaza cu utilaje speciale pentru astfel de aplicatii.

 • "Sudarea" si inchiderea fisurilor

  pentru consolidari si defectiuni ascunse

  Vascozitate mica, aderenta buna si rezistenta la tractiune, lipire durabila. Este rezistent la apa sarata, cu putere mare de lipire. Nu se foloseste pentru etansarea fisurilor in miscare sau a rosturilor de lucru.

 • Reparatii cu mortar epoxidic

  intarire rapida, duritate mare

  Mortarul epoxidic se utilizeaza cu succes si acolo unde diferentele de nivel intre placi nu permit aplicarea unei sape de ciment. Rezistent la: apa, pete, uleiuri, compusi chimici, inghet-dezghet, la impact, trafic.

 • Tratarea rosturilor cu rasina epoxidica

  pardoseli epoxidice in camp continuu

  Pentru a putea aplica o pardoseala epoxidica autonivelanta in camp continuu, este necesara inchiderea corecta a rosturilor.
  Pentru aceasta, se foloseste o rasina epoxidica cu vascozitate ridicata, cu efect tixotrop si elasticitate.

 • Armarea pardoselilor epoxidice, cu fibra

  rezistenta sporita la vibratii intense

  Pardoselile epoxidice armate sunt o solutie optima pentru spatiilor de lucru cu trafic extrem, fiind rezistente la impact si vibratii. Pot fi realizate din rasina epoxidica si fibra de sticla, formand astfel un strat epoxidic complet armat si foarte rezistent.

ROMPARD - pardoseli epoxidice
Calea Moldovei 213, Bacau
0722.999.040, 0334.401.240