Date tehnice pardoseala epoxidica

  • Rez. la tractiune: 5N/mmp
  • Rez. la incovoiere: 35N/mmp
  • Rez. la temperaturi: -30 ...100 grade C
  • Rezistenta la: uleiuri, acizi, baze, saruri
  • Culoare: orice culoare RAL
  • Solicitare la pas: 24 ore, la 20 grade C
  • Solicitare mecanica: 3 zile, la 20 grade C
  • Solicitare chimica: 7 zile, la 20 grade C
  • Contact cu apa: 3 - 7 zile
  • Rezistente finale: 30 de zile, la 20 grade C

Pardoselile epoxidice ROMPARD, sunt materiale polimerice, bicomponente, care la inceput se afla in stare lichida, apoi in baza unei reactii chimice a celor doua componente, se transforma intr-un material solid.

In timpul reactiei chimice dintre componenta A (rasina epoxidica) si componenta B (intaritorul) si pana la intarirea definitiva, materialul adera foarte bine la suprafata suport, substanta obtinuta fiind puternic adeziva.
Cand cele doua componente au fost unite (rasina epoxidica si intaritorul) ele vor reactiona ireversibil, iar cand reactia este completa se vor transforma intr-un material solid.

Pardoseala epoxidica, rezultata in urma procesului de reactie dintre cele doua componente (rasina epoxidica si intaritor), ofera o excelenta rezistenta la frecare, uzura, si nu este toxica pentru oameni si mediu. Este rezistenta la acizi organici si anorganici, produse petroliere, reziduuri, apa, apa de mare si la un mare numar de dizolvanti.
O suprafata acoperita cu pardoseala epoxidica are o rezistenta mecanica ridicata, rezistenta la degradare si rezistenta impotriva factorilor chimici.

Pardoselile epoxidice sunt aplicate in general ca strat de acoperire pentru suprafete cu cerinte ridicate de rezistenta mecanica si chimica dar sunt recomandate si pentru aplicari la suprafete ce pot veni in contact cu alimente fiind o solutie ideala de acoperire a pardoselilor si peretilor din industra alimentara, farmaceutica sau alte spatii unde se cere un grad ridicat de igiena.

Sunt adecvate pentru: hale industriale, spatii de mica si mare industrie, fabrici pentru procesarea carnii, fabrici pentru procesarea laptelui, fabrici de panificatie, fabrici de medicamente, abatoare, depozite frigorifice, spitale, sali de operatii, farmacii, scoli, sali de sport, sali de spectacol, galerii de arta, hoteluri, piscine, bazine de apa potabila, aeroporturi, mari magazine, benzinarii, ateliere auto, garaje si alte spatii cu circulatie intensa.

CALITATEA SUPORTULUI:
- Calitatea betonului cel putin C20/25;
- Continutul de ciment din sape sau mortare cel putin 350 kg/mc;
- Varsta betonului: cel putin 28 zile;
- Umiditatea betonului: mai mica de 4%;
- Temperatura suportului trebuie sa fie cu cel putin 3-5 ° C peste punctul de roua

Pardoselile epoxidice ROMPARD infrumuseteaza suprafetele noi sau vechi din beton, suprafetele rezultate avand un aspect estetic deosebit de elegant, fara rosturi sau intreruperi, in camp continuu, avand o excelenta rezistenta la trafic intens.Pardoseliile epoxidice autonivelante au o intretinere usoara, fara pericol de exfoliere, iar in ceea ce priveste designul, posibilitatile sunt nelimitate.
Rasinile epoxidice poate fi aplicat atat pe suprafete orizontale cat si pe suprafete verticale.

Rasinile epoxidice sunt compatibile cu majoritatea materialelor de constructii: tencuiala, betoane, caramizi, teracota, gresie, marmura, pietre, tigle poroase, placi decorative, pavele, lemn sau elemente din lemn, placi de lemn sau elemente din lemn, metal, sticla, etc., exceptie facand materialele plastice.

Puteti citi mai multe despre fiecare tip de pardoseala, accesand sectiunea "Tipuri de pardoseli".

ROMPARD - pardoseli epoxidice
Calea Moldovei 213, Bacau
0722.999.040, 0334.401.240