Note explicative despre pardoselile epoxidice

Fiind posibil să nu fi auzit de termenul de epoxidica, va explicam ce sunt aceste pardoseli. Pardoselile epoxidice pot fi observate de regula în: showroom-uri, hale industriale, bucatarii comerciale, spitale, service-uri, spatii sanitar-alimentare și spații de retail.

Nevoia de rezistență chimică ridicata și o suprafață ușor de curățat, sunt principalele motive pentru care se "prefera" pardoseli epoxidice. De exemplu in industria de automobile este preferabil ceva care sa poata rezista fluidelor dintr-o mașină (acizi, uleiuri, etc). Industria sanitar-alimentară trebuie sa aiba pardoseli epoxidice pentru a păstra în siguranță alimentele sau medicamentele, conform normelor in vigoare.
Partea de productie industriala are nevoie de o pardoseala rezistenta la impact si trafic extrem, usor de intretinut si usor de reparat in caz de necesitate.

  • Posibilitati multiple de colorare.

  • Autonivelante, netede, rezistente.

Unii o numesc "vopsea epoxidica", dar o vopsea epoxidica de regulă este mai mult decat o vopsea. O vopsea normala nu este la fel de durabila ca una epoxidică. Formand cele mai rezistente suprafete, epoxidicele sunt, de obicei, un amestec de două componente.
Aceste produse profesionale sunt o provocare să fie aplicate, necesitand experienta si aparaturi adecvate, și în general nu sunt disponibile sau recomandate publicului amator.

Pardoselile epoxidice ofera o suprafata durabila si de incredere pentru traficul industrial și comercial. Se aplică pe suprafete de beton, crescand rezistentele acestuia, formand o suprafață netedă și durabila, care rezista la sarcini grele si trafic intens.
Multe clădiri industriale, depozite si cladiri comerciale necesită un finisaj al pardoselii, pentru a menține spatiile în condiții curate si durabile, iar singurul mod simplu si rapid, este de a le proteja cu pardoseli din rasini epoxidice.

  • Epoxidice netede sau antiderapante

  • Epoxidice cu marcaje

ROMPARD - pardoseli epoxidice
Calea Moldovei 213, Bacau
0722.999.040, 0334.401.240