Politica firmei

Politica firmei

1Politica firmei este guvernata de calitate si profesionalism. Calitatea este foarte importanta pentru noi, de aceea rasinile si celelalte materii prime sunt de cea mai buna calitate, triate strict dupa aceste criterii, neutilizand materiale de calitati indoielnice. Motoul firmei este "pardoseli epoxidice durabile". Pentru asigurarea acuratetii pardoselilor realizate, personalul este in totalite calificat in domeniu, iar conducerea are pregatire de specialitate la cel mai inalt nivel in domeniul pardoselilor epoxidice.

Viziunea noastra

2Sa ridicam standardul aplicarii de pardoseli in Romania si sa facem separarea dintre oportunism si profesionalism; sa facem putina lumina in sufletul fiecarui client, oferindu-i siguranta lucrului bine facut; sa contribuim la educatie, la evolutie si la protejarea naturii.
Toate aceste idealuri, ne provoaca sa facem lucrurile din ce in ce mai bine si ne-au invatat respectul fata de oameni si natura.

Investim

3Investim in educatie, prin donarea de materiale diverse catre scoli, gradinite si universitati. Investim in sport, pentru o viata echilibrata si plina de sanatate. Investim in oameni, in copii cu talente muzicale, prin donarea de instrumente necesare studiului aprofundat.

ROMPARD - pardoseli epoxidice
Calea Moldovei 213, Bacau
0722.999.040, 0334.401.240