Despre noi:

Inca din anul 2006, pardoselile epoxidice au reprezentat o prioritate pentru noi, din dorinta de a schimba conceptul despre cum ar trebui sa arate o pardoseala epoxidica bine executata. An de an am perfectionat conceptul de punere in opera a rasinilor epoxidice de acoperire a suprafetelor, atat orizontale (pardoseli epoxidice) cat si verticale (vopsitorii epoxidice).

Mergand pe principiul: "clientul trebuie sa fie intotdeauna multumit", am cautat si am testat rasini epoxidice, am gasit solutii inovative, realizand de la lucrari epoxidice simple dar durabile pana la lucrari de pardoseli complexe, in functie de bugetul fiecaruia. Pare incredibil dar cu bani putini poti sa faci acoperiri epoxidice durabile. Important este sa vrei, pentru ca satisfactia apare doar atunci cand clientul este multumit de ceea ce inseamna cu adevarat o "pardoseala epoxidica". Dorinta noastra a fost si ramane in continuare sa fim provocati, mai exact sa fim pusi la incercare, sa oferim calitate si standarde ridicate, in aplicarea rasinilor epoxidice pentru pardoseli.
Avem idei, avem solutii, rasini epoxidice si chef de munca. Cu stima, echipa de aplicatori pardoseli epoxidice, ROMPARD Romania.

Date tehnice

Cum trebuie sa fie o pardoseala epoxidica

O pardoseala epoxidica bine executata trebuie sa fie rezistenta si durabila in timp. De aceea, aspectul cel mai important este pregatirea corecta, corespunzatoare, a suprafetei. Aplicarea rasinilor epoxidice se face doar dupa ce stratul suport a fost: curatat, slefuit, aspirat si reparat.

Durata de viata a unei pardoseli epoxidice depinde intotdeauna de operatiunile care se fac inainte de aplicarea efectiva a rasinilor. O pardoseala epoxidica bine executata are calitati superioare altor tipuri de pardoseli. Pardoselile epoxidice sunt:

  • Rezistenta la trafic
  • Usor de curatat si intretinut
  • Rezistenta la impact
  • Rezistenta la diferente de temperatura
  • Neteda, lucioasa sau antiderapanta
  • Rezistenta la acizi, saruri, baze
  • Usor de remediat
  • ... Citeste mai departe despre epoxidice ...

Efectuam lucrari de pardoseli epoxidice in toata tara

Suntem localizati in orasul Bacau, avem personal calificat si ne deplasam in toata tara, desigur in functie de marimea suprafetelor. Cheltuielile necesare se impart la numărul de metri pătraţi, iar durata de execuţie a unei pardoseli epoxidice este de aceeasi, fie că sunt 10 mp, fie că sunt 1000 mp. De aceea trebuie luat in calcul faptul că, o suprafaţă mai mare are un preţ mai mic pe metru pătrat, faţă de o suprafaţă mai mică.
Executăm toate lucrările cu garanţie si responsabilitate.

ROMPARD - pardoseli epoxidice
Calea Moldovei 213, Bacau
0722.999.040, 0334.401.240