DIY (do it yourself) - cum sa aplici singur:

Pentru suprafetele mici, (garaje, locuinte, scari, mici terase), unde cheltuielile de manopera ar fi cu mult mai mari decat materialele, avem solutii simple pentru a va putea aplica singuri pardoseala dorita.

Pentru garaje, va putem livra un set de "pardoseala epoxidica", gata cantarita, ramanand ca dumneavoastra doar sa o aplicati usor cu o rola. Desigur va trimitem si un set de instructiuni, simple dar importante, astfel incat sa fie o placere sa va aplicati singur o pardoseala in garaj.

Pentru exterior, va putem trimite cantitatea necesara, pentru a va putea aplica, simplu si frumos, un "covor epoxidic din cuart colorat" cu aspect mozaicat.

Pentru micile spatii tehnice (camera centralei, magazie, etc), avem un set de vopsea epoxidica, special pregatita pentru o aplicare facila, chiar si pentru amatori.
Fiind suprafete mici, este mai simplu sa va aplicati singur o acoperire cu rasina epoxidica, decat sa platiti 2-3 zile de munca unei echipe profesioniste. Fie ca sunt 20 mp sau fie ca sunt 500 mp, durata de executie este aceeasi, depinzand de timpii de intarire ai rasinii epoxidice (24 ore intre straturi).


ROMPARD - pardoseli epoxidice
Calea Moldovei 213, Bacau
0722.999.040, 0334.401.240